ÖĞLE ARASI İÇİN DIŞARI ÇIKIŞ İZNİ VE DİĞER İZİN İŞLEMLERİ

ÖĞLE ARASI İÇİN DIŞARI ÇIKIŞ İZNİ VE DİĞER İZİN İŞLEMLERİ

23.09.2021 2596

Sayın Velimiz;

Okulumuzda saat 12:10 ile 12:50 arasında 40 dakikalık "Öğle Tatili" uygulaması yapılmaktadır.(Okul idaresi tarafından giriş ve çıkış saatlerinde yapılacak değişiklikler ayrıca duyurulacaktır.)

Öğrenciler, öğle yemeklerini kantin ve yemekhanede yiyeceklerdir. Kalan sürede ise; nöbetçi öğretmen gözetiminde belirlenen alanlarda ihtiyaçlarını giderip, mevsim şartlarına göre bahçede oynayarak veya sınıflarında bulunarak bu tatil süresini geçirmektedirler.

Bu sürede öğrencilerden evlerinde yemek yemek isteyenler  12:50'te tekrar okula dönmüş olacaktır.

. Bu nedenle öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrencilerin velilerinin okula gelip, idareye konuyla alakalı dilekçe teslim etmesi gerekmektedir.

Ayrıca; ders saatleri içerisinde hiçbir öğrenci okul dışına bırakılmaz. Herhangi bir nedenle ders saatlerinde okul dışına çıkması gereken öğrenci olursa; mutlaka velisi (anne, baba,yasal vasi) tarafından izin alınacak ve izin kağıdı sınıf öğretmenine teslim edildikten sonra velisi ile birlikte okul dışına çıkılacaktır. İzin kağıdı olmayan öğrenci, velisi ile de olsa okul dışına çıkarılmayacaktır.

Kimler Başvurabilir:

 

-Evi yürüme mesafesinde olan öğrencilerimiz

Başvuru evrakları nelerdir?,

-Dilekçe


Dilekçe Örneği için tıklayınız  

Dilekçeyi okul memurundan da temin edebilirsiniz

İLETİŞİM

Adres:
Koşuyolu Mahallesi Görgülü Sokak Halil Türkkan Ortaokulu No 10 Kadıköy / İSTANBUL AYRILIKÇEŞME METRO DURAĞINDAN 1 NOLU ÇIKIŞI KULLANARAK OKULA ULAŞABİLİRSİNİZ


Telefon
(216) 545 0427


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın