E-TWİNNİNG OKULU OLDUK

E-TWİNNİNG OKULU OLDUK

23.03.2021 548

   Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla, 2019-2020  eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

    Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürüttüğümüz  başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa  Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

    e-Twinning ; Okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

    Okulumuza bu haklı gururu yaşatan eğitimde belli bir seviyeden daha ileri bir seviyeye ilerleme sürecine destek veren Okul Müdürümüz Sn. İlter AYGÜN'e, projelerin yürütülmesinde aktif rol alan İngilizce Öğretmenimiz Sn.Fulya YILMAZ'a  ve projelerde desteklerini esirgemeyen Öğretmenimize şükranlarımızı sunuyoruz. 

BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN...

 

 

30-03-2021

İLETİŞİM

Adres:
Koşuyolu Mahallesi Görgülü Sokak Halil Türkkan Ortaokulu No 10 Kadıköy / İSTANBUL AYRILIKÇEŞME METRO DURAĞINDAN 1 NOLU ÇIKIŞI KULLANARAK OKULA ULAŞABİLİRSİNİZ


Telefon
(216) 545 0427


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın