Okul Müdürümüzün Öğretmenler Günü Mesajı

24.11.2022 1118

Öğretmen dilini Dede Korkut'tan alır. Onun sesi Mehmet Akif, nefesi Mevlana, sevgisi Yunus Emre'dir. Öğretmen kah Sinan olur gönülleri inşa eden, kah İbni Sina olur yüreklere şifa veren. Öğretmenin gözleri Atatürk'ün gözleri gibi güneşlidir. Anadolu'yu ışıltan, aydınlatan. Gelecek gençlerin, gençler ise Öğretmenlerin eseridir. Atatürk, "Muallimler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" demiştir.

Sıradan Öğretmen anlatır.

İyi Öğretmen açıklar.

Yetenekli Öğretmen yapar gösterir.

Büyük  Öğretmen ilham kaynağı  olur.

Değerli Öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler gününü kutlar, Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; Tüm Şehit öğretmenlerimizi ve aramızdan ayrılmış olan tüm öğretmenlerimizi şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun.

Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

İlter Aygün