Başarılarımız Gazete Kadıköy'de

Başarılarımız Gazete Kadıköy'de

Öğrencilerimizin elde etmiş olduğu sportif başarılar Gazete Kadıköy'ün manşetlerinde yer aldı.

22.03.2024 215

"2023-2024 Okul Sporları Yıldız Erkek Futbol İstanbul Şampiyonası’nı kazanan Halil Türkkan Ortaokulu geçtiğimiz hafta iki dalda birden yeniden madalya mutluluğu yaşadı. Halil Türkkan Ortaokulu öğrencilerinden Mehmet Kağan İnce Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası 200 metre su üstü kategorisinde 2.14 derece ile Türkiye ikincisi oldu. 

İkinci başarı ise 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Ritmik Jimnastik turnuvalarında yaşandı.  Halil Türkkan Ortaokulu Yıldızlar Okul Takımı ile İstanbul Anadolu Yakası şampiyonu İstanbul Şampiyonu oldu. Turnuvada öğrencilerden Lena İrfanoğlu, Asya Poyraz ve Ada Azra Tokdemir altın madalya kazandı. Ayrıca Bosna Hersek’te yapılan 21. Olimpik Cup turnuvasında Lena İrfanoğlu 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya; Asya Poyraz da 1 bronz madalya kazandı.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Neredeyse her hafta farklı bir spor branşlarında madalya kazanan Halil Türkkan Ortaokulu öğrencilerinin yeni hedefi Türkiye Şampiyonluğu.  Okul sporları Küçük Erkek İstanbul Şampiyonası’nda geçen yılın İstanbul 3.’sü olan Küçükçekmece İkitelli Ortaokulu’nu 6 - 0 mağlup ederek büyük avantaj sağladı. Grubunda oynadığı 6 maçta toplam 46 gol  atarak rakiplerine ciddi üstünlük sağlayan takımın gruptan lider çıkmak için 3 maçı kaldı. İlk hedeflerinin İstanbul Şampiyonluğu olduğunu belirten okul müdürü ve aynı zamanda takımın çalıştırıcısı İlter Aygün Yıldız Erkekler’de gösterdikleri başarıyı bu yıl da Küçük Erkekler’de göstermek istediklerini ve ilk hedeflerinin İstanbul sonra da Türkiye Şampiyonluğu olduğunu söyledi." 

Kübra Taşkoparan

Kaynak: https://www.gazetekadikoy.com.tr/spor/halilturkkanortaokuluciftemadalyakazandi

İLETİŞİM

Adres:
Koşuyolu Mahallesi Görgülü Sokak Halil Türkkan Ortaokulu No 10 Kadıköy / İSTANBUL AYRILIKÇEŞME METRO DURAĞINDAN 1 NOLU ÇIKIŞI KULLANARAK OKULA ULAŞABİLİRSİNİZ


Telefon
(216) 545 0427


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın