Okul Müdürümüzün 18-24 Mart Yaşlılar Haftası  Mesajı

Okul Müdürümüzün 18-24 Mart Yaşlılar Haftası Mesajı

21.03.2021 901

Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.

Bizleri büyük bir özveri ile yetiştirip bugünlere getiren yaşlılarımız dünün gençleri, bugünün yaşlıları olarak bizim hayatımızda ve gönlümüzde özel bir yere sahiptirler. Onlara hassasiyetle yaklaşmak, toplumda hak ettikleri yeri sağlamak ve bu duyguyu hissettirmek her ferdin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, toplumumuzu bugünlere ulaştıran tüm yaşlılarımızın 18-24 Mart "Yaşlılar Haftası´nı" kutluyorum.