Okul Müdürümüz İlter AYGÜN´ nün 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Mesajı

Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun. 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Günü olarak kutlanır. Engelli bireylerin toplumsal yaşamda karşılaştıkları sorunlar hakkında farkındalık yartılır. Söylendiği gibi "engelli olmak bir engel değildir sadece aşılması gereken bir düşüncedir. "

10.05.2021 345

Engelli çocuklarımızın sosyal, kültürel ve mesleki açıdan gelişimlerini sağlayarak hayatın her alanına etkin katılımları için sürdürdüğümüz özel eğitim hizmetlerinde kalitenin artması için her geçen gün çalışmalarımızı artırmaktayız.

Bu özel hafta vesilesiyle, özel eğitim için emek harcayan çalışma arkadaşlarımıza, yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve diğer paydaşlarımıza teşekkür ediyor; sadece eğitime erişim konusunda değil yaşamın tüm alanlarında engelsiz bir dünya sunulabilmesini temenni ediyoruz.