İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası ( 4-10 Mayıs)

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası ( 4-10 Mayıs)

06.05.2021 410

    İş sağlığı ve güvenliğinde temel amaç; çalışma yaşamında çalışanların sağlığına zarar verebilecek etkenlerin önceden belirlenerek gereken önlemlerin alınması, iş kazası geçirmeden, meslek hastalıklarına yakalanmadan, rahat ve güvenli bir ortamda çalışmalarının sağlanması, çalışanların ruhsal ve bedensel sağlıklarının korunmasıdır

    Günümüzde, iş sağlığı ve güvenliği konusunun önemini kamuoyuna duyurmak için 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kutlanmaktadır. İş Sağlığı ve Güvenliği haftası teşvik etmeyi hedefleyen yeni bilgi ve uygulamaların paylaşılması İSG alanındaki bilgilerin geliştirilmesi, stratejilerin ve iyi uygulamaların geliştirilmesi için bir platform oluşturmak adına çok önemli haftadır.

   Bütün faaliyetlerimiz İş Sağlığı ve Güvenliğini yasal zorunluluk olmaktan çıkarıp,  başta öğrencilerimiz ve çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın birinci önceliği haline getirmek ve daha sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmelerini sağlamak üzerinedir.

   İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü oluşturarak bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. 

İLETİŞİM

Adres:
Koşuyolu Mahallesi Görgülü Sokak Halil Türkkan Ortaokulu No 10 Kadıköy / İSTANBUL AYRILIKÇEŞME METRO DURAĞINDAN 1 NOLU ÇIKIŞI KULLANARAK OKULA ULAŞABİLİRSİNİZ


Telefon
(216) 545 0427


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın