Okul Müdürümüz İlter AYGÜN´ nün Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kutlama Mesajı

Okul Müdürümüz İlter AYGÜN´ nün Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kutlama Mesajı

06.06.2021 676

    Bakanlığımıza bağlı her tür ve seviyedeki resmî ve özel eğitim kurumlarının tabi olduğu ilgi Yönetmelik'te Haziran ayının ilk haftası "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" olarak belirlendi ve bu yıl ilkini kutlama mutluluğunu yaşıyoruz.

    Bakanlığımızca, hayat boyu öğrenme kapsamındaki eğitim ve öğretim faaliyetleri aracılığıyla; bireysel, toplumsal gelişim ve istihdam öncelikli bir yaklaşımla bireyin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek örgün eğitimin dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılmasını amaçladığımız bu haftada tüm kurumlarımızın yaşayacağı heyecanı tahmin ediyorum. Aynı heyecanı ben de kat kat fazlasıyla yaşıyorum. Her ne kadar tüm dünyayı etkisi altına alan bir salgınla mücadele dönemine denk geldiği için el ele olamasak da yüreklerimizde sosyal mesafe tanımadan kutlayacağımız bir hafta olacağından kuşkum yok.

    Hayat Boyu Öğrenme kurumlarımızın tanınırlığının artmasını, 7'den 70'e her vatandaşımıza ulaşmayı hedefleyen bu hafta ile "Her zaman, Her yerde, Herkes için eğitim" felsefesi yaygınlaştırılmıştır.

    Haziran ayının ilk haftasında tüm Türkiye'de yaşanacak bu coşkunun hayat boyu devam etmesini diliyor; 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nı kutluyor; sağlıkla nicelerini hep birlikte kutlamaya devam etmeyi diliyorum. 

 

İlter AYGÜN

Okul Müdürü

İLETİŞİM

Adres:
Koşuyolu Mahallesi Görgülü Sokak Halil Türkkan Ortaokulu No 10 Kadıköy / İSTANBUL AYRILIKÇEŞME METRO DURAĞINDAN 1 NOLU ÇIKIŞI KULLANARAK OKULA ULAŞABİLİRSİNİZ


Telefon
(216) 545 0427


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın