Okul Müdürümüz İlter AYGÜN´ nün Dünya Sağlık Haftası Mesajı

11.04.2021 609

Dünya Sağlık Örgütü (WHO)  Anayasa'sı 7 Nisan 1948 tarihinde yürürlüğe girmiş ve bu nedenle her yıl 7 Nisan Dünya Sağlık Günü olarak, 7-13 Nisan tarihleri arası da Sağlık Haftası olarak kutlanmaktadır.

Sağlığımız en değerli varlığımızdır ve sağlıktan büyük zenginlik yoktur. Dünya olarak aslında bu gerçeği yaşıyor ve hep birlikte bu zor zamanları atlatmak için mücadele ediyoruz. Tüm doktor ve sağlık çalışanlarımıza bu süreçte fedakâr emekleri ve yoğun çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Bizler ancak sağlıklı yaşam ortamları sağlayabildiğimiz oranda çocuklarımızın geleceğini şekillendirebileceğiz. Bu bilinçle sağlıklı, güzel günlere kavuşmayı diliyor ve tüm insanlığın Dünya Sağlık Günü'nü kutluyorum.