Okul Müdürümüz İlter AYGÜN´ nün Anneler Günü Mesajı

09.05.2021 5381

Hayatımızın her anında yanımızda olan ve şartlar ne olursa olsun sevgisini ve desteğini bizden eksik etmeyen fedakâr annelerimizin ve yüreği annelik hisleri ile dolu olan tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum.

En ulvi hasletlerin sembolü olan annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Onlar sadece bir gün değil bir ömür başımızın tacıdır. Hayatımızın her anında onlara saygıyla, sevgiyle, şükranla ve hürmetle yaklaşmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere ömrünü ailesine vakfeden, cennetin ayakları altına serildiği tüm annelerimizin ve yüreği annelik hisleri ile dolu olan tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum.

İlter AYGÜN

Okul Müdürü

Adres:
Koşuyolu Mahallesi Görgülü Sokak Halil Türkkan Ortaokulu No 10 Kadıköy / İSTANBUL AYRILIKÇEŞME METRO DURAĞINDAN 1 NOLU ÇIKIŞI KULLANARAK OKULA ULAŞABİLİRSİNİZ